• NVers van de kweker
  • NVóór 12:00 besteld, morgen in huis
  • NGratis bezorgd vanaf €35 (NL)

Verzending en bezorging

Levertijden:
Alle bestellingen, met bestemming Nederland, die wij op werkdagen vóór 12.00 uur binnen krijgen worden de volgende dag vóór 18.00 uur afgeleverd. Dit betekend dus dat er op zondag niet afgeleverd wordt. Maandag kan levering plaatsvinden voor bestellingen die vóór vrijdag 12.00 uur gedaan worden. Uiteraard kunt u ook zelf een bezorgdatum invoeren. Voor bestellingen met bestemming België, kunt u rekenen op een leveringstermijn van twee dagen. Zodra de bestelling bij onze bezorgpartner Holland Express is aangemeld, ontvang je van hun een Track & Trace code. Mocht er onverhoopt een reden zijn dat wij niet aan de levertijd kunnen voldoen dan brengen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte. 

LET OP:

Op vrijdag 24-12 & vrijdag 31-12 worden er geen zendingen bij ons opgehaald.
Vanzelfsprekend worden er op de feestdagen zaterdag 25-12 en 01-01 geen bestellingen bij je afgeleverd.

Als je dus eventueel een zending op maandag wil laten bezorgen zal je deze al op donderdag vóór 12.00 uur moeten bestellen.

Verzendkosten:
Op dit moment verzenden wij onze producten alleen binnen Nederland en België. De verzendkosten bedragen binnen Nederland € 5,95 per verzending met een totaalbedrag tot € 35,-. Bestellingen met een totaalbedrag vanaf € 35,- worden gratis bezorgd. Voor bestellingen met een bezorgadres op de Waddeneilanden wordt een toeslag gerekend van € 20,-. De verzendkosten naar België bedragen € 8,95 per verzending met een totaalbedrag tot € 49,95. Bestellingen met een hoger totaalbedrag worden gratis bezorgd.

Verzending:
Tijdens het bestelproces kan er gekozen worden voor een bezorgadres. Deze hoeft niet gelijk te zijn aan het factuuradres. Dat is wel zo leuk als het om een mooi cadeau en/of verrassing gaat. Je ontvangt de factuur in je mailbox. 

Jouw bestelling wordt geleverd in een speciale doos. Hier kunnen de producten stevig in staan en worden hierdoor goed beschermd. Onze bezorgpartner Holland Express zorgt ervoor dat de planten rechtop vervoerd worden en dus onbeschadigd afgeleverd worden.   

Afhalen:
Wij bieden ook de mogelijkheid de bestelling af te halen bij onze kwekerij in Maasland. Het adres is Herenwerf 33. Bestellingen die vóór 12.00 uur bij ons binnen zijn kunnen dezelfde (werk)dag bij ons afgehaald worden tussen 14.00 uur en 16.30 uur. Uiteraard kan je ook een andere datum kiezen.